fbpx

OM PORTVINSFESTIVAL.DK

Portvin har en stadig større stjerne hos danskerne, og mange er ved at få øjnene op for de mange oplevelser portvin har at byde på, og det er med god grund.

Portvinsfestival.dk har siden 2017 arrangeret den populære portvinsfestival i Vintapperstræde i hjertet af Odense, i 2018 udvidede vi med en portvinsfestival på Frederiksø på havnen i Svendborg, og her i 2019 kommer vi til Spinderihallerne i Vejle.

Når du køber billet til et af vores arrangementer, får du mulighed for at smage en masse lækker portvin, serveret af folk med stor passion og viden indenfor faget.

Ved ankomst får du udleveret dit eget smageglas, et Spiegelau Expert Tasting, som du naturligvis efterfølgende må beholde, du får et stempelkort til 10 smagninger, én på hver stand, samt et armbånd så du kan tilkøbe poletter til ekstra smagninger på de enkelte stande.

Vi garanterer god stemning, god portvin og en masse glade mennesker. Tag afsted selv, med en håndfuld venner eller med familien, alle er I meget velkomne til at deltage i denne festlige begivenhed.

Vi arrangerer ligeledes portvinssmagninger for både private og virksomheder, kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.