Winemakers Dinner

FREDAG

29. oktober 2021

18.30 - 21.30

Winemakers Dinner

Kom til en portvinsmiddag ud over det sædvanlige.

Portvinsfestival.dk inviterer i samarbejde med Selmer Vin og UBN til Winemakers Dinner med Blackett Port Wine.

Vi får besøg af Export Manager for Alchemy Wine, Pedro Carneiro, som sammen med sommelier Lars Selmer Jørgensen fra Selmer Vin og Jakob Søfelde-Hansen fra Portvinsfestival.dk, vil guide jer igennem aftenen, hvor køkkenchef fra UBN Søren Stig Glentved har sammensat en overdådig menu.

Starter / Snacks
Foie gras terrine med syltede blomme på stegt brioche
Blackett Extra Dry White / Tonic

Forret
Cremet jordskokkesuppe med skindstegt sandart & løvstikke olie
Blackett 10 års White

Hovedret
Skiver af grillet oksemørbrad med selleripure confit af jordskokker & estragon demi-glace
Blackett 2013 Vintage & Blackett Vintage 2017

Ost
Vesterhavsost og glaseret Brie de Meaux med bagte finer
Blackett 10 års Tawny

Dessert
Vaniljesyltede pære med brændt chokolade & karamel iscreme
Blackett 20 års Tawny & Blackett 40 års Tawny

Køb billet

til en fantastisk aften

849,-